ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ 101 YAŞINDA

ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ 101 YAŞINDA

Çanakkale Deniz Zaferi´nin 101. yılı İpsala Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu tarafından düzenlenen ilçe programı ile kutlandı, bu anlamlı günde şehitlerimiz bir kez daha anıldı.

21.03.2016 990

İpsala Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan program Anadolu Lisesi Mehmet Yavaş Konferans Salonunda Kaymakamımız Sayın Eyyup Özdemir, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Sn. Dinçer Dinç, Belediye Başkanı Sn. Mehmet Kerman, protokolün diğer üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Göktuğ Gülver ve Hasibe Nur Toprak´ın sunuculuğunu üstlendiği program, şehitlerimizin manevî huzurunda yapılan saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşımızın söylenmesi ile başladı. Anadolu İmam Hatip Lisesinden Kadir Çekiç şehitlerimizin ruhları için Kur´ân-ı Kerim okudu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Dili ve Edebiyatı Öğrt. Sinan Macit yaptı. "Çanakkale Geçilmez" adlı tiyatro gösterisi ve türkü dinletisi ile program devam etti. Programın sonunda Büşra Yüksel´in ağzından şehitlerimiz için dua yapılırken tüm salon "Amin" diyerek duaya iştirak etti.

"Çanakkale Geçilmez" adlı tiyatro gösterisinde rol alan öğrencilerimiz; Pınar Gergin, Hamdi Eren Oğuz, Kıraç Akman, Taşkın Eren, Emirkan Selvi, Rahman Dolupınar, Burak Yılmaz, Polat Direk´i ve "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiiri seslendiren öğrencimiz Ece Yüzen´i ayrıca görüntü ve ses sorumlusu öğrencimiz Hakkı Metin´i  kusursuz  performanslarından ötürü tebrik ediyoruz.

Türkü grubunda yer alan öğrencilerimiz; Kadir Çekiç, Muhammed Tokat, Mustafa Meriç, Sergen Gündoğdu, Hasan Palaz ile Alperen Terzi´yi tebrik ediyoruz.

Tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz...